1. Support Center
  2. Ik ben een flexwerker

Werk de clevergig app bij naar de nieuwste versie

Heb jij al de nieuwste versie van de app? Hier lees je hoe je deze bijwerkt.

Ik heb een Android toestel

Via deze link kun je jouw app bijwerken naar de nieuwste versie. De laatste versie van de app is 4.9.4. Check goed of je de laatste versie hebt.

Ervaar je problemen of crasht de app af en toe?

Dan kan het zijn dat er nog gegevens uit de vorige versie in de app zijn opgeslagen. Maak dan je cache (het geheugen) van de clevergig app leeg. Hier lees je hoe je dit doet:

1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Ga naar 'Apps' (afhankelijk van je toestel kan dit menu anders heten, bijv. 'Opslag en apps')
  3. Klik op de clevergig app
  4. Klik op 'Cache wissen' en op 'Opslag wissen'

Tenslotte helpt het op de app in zijn geheel verwijderen en deze opnieuw te installeren.

Cachegeheugen wissen android screens

Ik heb een iPhone toestel

Via deze link kun je jouw app bijwerken naar de nieuwste versie. De laatste versie van de app is 4.3.9. Check goed of je de laatste versie hebt. Ervaar je problemen of crasht de app af en toe? Verwijder de app dan in zijn geheel en installeer de app opnieuw.

Vragen?

Weet je je wachtwoord niet meer? Hier lees je hoe dit zelf kunt herstellen. Andere vragen? Stuur een email naar support@clevergig.nl. Geef ons a.u.b. zo veel mogelijk informatie (type toestel, versie app), dan helpen we je op weg.