Documenten beheer medewerkers

In dit artikel leggen we uit wat er nu mogelijk is wat betreft medewerker document beheer. Dit is een onderdeel dat steeds in ontwikkeling is, hier lees je wat er nu al kan.

Handig toch? Dossiers opslaan rechtstreeks in clevergig, zo is het steeds minder nodig om deze bestanden extern op te slaan. Een bepaald certificaat belangrijk voor een opdrachtgever? Je bekijkt het snel in het dossier en je kunt weer verder.

Vanaf nu kun je ook verval data koppelen aan de bestanden. Je krijgt een maand voor het document vervalt een e-mail om je hierop alert te maken. Zo zit je nooit meer met een verlopen VOG, BHV of overeenkomst. Is dit toch niet op tijd in orde? Dan kun je met medewerker statussen deze medewerker tijdelijk inactief maken. Zo voorkom je dat de medewerker toch per ongeluk wordt uitgenodigd.

In het kort

• Het document wordt rood, vanaf 1 maand voor de vervaldatum.
  • Een datum kopellen is niet verplicht
  • Je ontvangt een melding in clevergig op de dag dat het document verloopt, een e-mail een maand voor de vervaldatum.

Screenshot 2021-11-10 at 11.47.59

Wil je geen e-mails ontvangen over vervallen documenten? Of juist een manager account dat enkel deze informatie wilt ontvangen? Vanuit 'Mijn profiel', kun je de e-mail instellingen aanpassen.

Screenshot 2021-11-10 at 11.51.44