1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Dummy medewerker toevoegen

Soms kan het handig zijn om een dummy medewerker in te zetten. Dus een 'persoon' in de planning, zonder dat er een echt iemand aan verbonden is aan de andere kant.

Bijvoorbeeld wanneer je medewerkers inhuurt via een ander bureau, iemand geen gebruik wil maken van de app of als je gewoon even wat test diensten wil plannen.

Dit filmpje legt de stappen uit 👇🏻

1. Maak een nieuwe medewerker aan zoals je dat anders ook zou doen. Bij het e-mailadres vul je iets in, wat lijkt op een e-mailadres, maar het dat niet is.

2. Nodig deze medewerker uit

3. Ga naar de lijst met uitgenodigde medewerkers en klik deze dummy aan.

4. Vanuit het profiel van de dummy kun je nog extra informatie vastleggen, of het account meteen activeren door de status naar 'actief' om te zetten.

5. Plan deze 'medewerker' als iedere andere!