Een collega planner toegang geven tot clevergig

Het is mogelijk om een collega toegang te verlenen tot clevergig. Handig als je bijvoorbeeld in verschillende regio's actief bent. Of de planning van opdrachtgevers wilt verdelen. Hier lees je hoe.

Soms is het handig om collega's toegang te geven tot clevergig. Ieder met hun eigen log-in en wachtwoord. En ieder met toegang tot eigen opdrachtgevers.

Welke mogelijkheden heeft een collega planner?

Je collega planner heeft precies dezelfde rechten als jij. Hij of zij kan diensten inplannen, opdrachtgevers en medewerkers aanmaken en uren goedkeuren.

Hoe voeg ik een collega planner toe?

Log in bij clevergig en ga naar het menu Mijn managers, links onderin via je profiel.

Je profiel beheren

Klik op Mijn managers en vervolgens rechts bovenin op de knop Manager toevoegen. Er verschijnt dan de volgende pop-up:

Collega planners uitnodigen

In dit menu kun je een of meerdere collega's uitnodigen. Deze persoon ontvangt op het opgegeven e-mailadres een uitnodigen om zich aan te melden bij clevergig. Je kunt je collega vervolgens toegang geven tot een of meerdere opdrachtgevers.

Toegang verlenen tot opdrachtgevers

Vanaf de managers pagina kun je een collega planner toegang geven en ontnemen voor specifieke opdrachtgevers. Klik eerst op de naam van de collega planner. Klik dan op een naam van een opdrachtgevers om deze donkergrijs te maken. Alleen deze profielen zijn zichtbaar voor je collega. Sla vervolgens je wijzigingen op.