Een dienst kopiëren

Vaak lijken diensten op elkaar. Dan is het handig om een bestaande dienst te kopiëren, in plaats het opnieuw aanmaken van een dienst. Hier lees je hoe.

Bij het kopiëren van een dienst neem je alles over, behalve de kandidaten. De beschikbaarheid van je kandidaten hangt natuurlijk af van de datum die je uiteindelijk kiest voor de gekopieerde dienst.

Hoe kopieer je een dienst?

Klik vanuit de planning op een bestaande dienst. Er verschijnt een kleine pop-up.

Een dienst kopiëren in clevergig

In deze pop-up ga je met muis over de drie puntjes, rechts bovenin. Dan verschijnt de optie Kopiëren.

Schermafbeelding 2019-04-18 om 09.27.38

Daarmee maak je een kopie van de bestaande dienst en wordt alle informatie overgenomen. Ook beschrijvingen, bijlages, etc.