1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Een dienst kopiëren

Vaak lijken diensten op elkaar. Dan is het handig om een bestaande dienst te kopiëren, in plaats van het opnieuw aanmaken van een dienst. Hier lees je hoe.

Bij het kopiëren van een dienst neem je alles over, behalve de kandidaten. De beschikbaarheid van je kandidaten hangt natuurlijk af van de datum die je uiteindelijk kiest voor de gekopieerde dienst.

Hoe kopieer je een dienst?

Klik vanuit de planning op een bestaande dienst. Er verschijnt een kleine pop-up.

Schermafbeelding 2022-05-30 om 14.33.26

Daarmee maak je een kopie van de bestaande dienst en wordt alle informatie overgenomen. Ook beschrijvingen, bijlages, etc.