1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Collega's en opdrachtgevers betrekken bij jouw planning

Werk je met meerdere collega-planners of schakel je makkelijk met je opdrachtgevers? Maak hen nu onderdeel van jouw planningsproces. Je kunt zowel collega's als opdrachtgevers toegang geven tot jouw planning. Hoe geef ik een opdrachtgever toegang?

HubSpot Video

Nog even de stappen op een rij: 

Stap 1:  Log in op clevergig
Stap 2: Kies rechts onderin "mijn managers"
Stap 3: Kies rechts bovenin voor "manager toevoegen" 
Stap 4: Vul de gegevens van de manager in in het pop-up scherm en selecteer manager type 'Externe Manager'
Stap 5: Klik rechts onderin voor " Manager toevoegen"
Stap 6: Jouw opdrachtgever ontvangt nu een mail om zijn account te activeren

Welke mogelijkheden heeft een opdrachtgever?

Een opdrachtgever heeft verschillende rechten. De belangrijkste zijn het aanvragen van diensten en het goedkeuren van gelogde uren.

1. Het aanvragen van diensten: een opdrachtgever kan een of meerdere diensten in concept aanmaken. Let op: hij of zij kan geen diensten publiceren of voorkeurskandidaten opgeven. Na het aanmaken van de diensten in concept, ontvang jij een email met het verzoek tot invullen van de diensten. De aangevraagde diensten staan al in concept klaar in je clevergig kalender. Je hoeft alleen nog maar de juiste kandidaten uit te nodigen en de dienst(en) te publiceren.

🏅INSIDER TIP: Wanneer de dienst is ingevuld, dan ontvangt de opdrachtgever een bevestiging per email.

2. Het aanpassen en goedkeuren van uren: de opdrachtgever heeft ook toegang tot de urenregistratie module. En kan de opgegeven uren aanpassen en goedkeuren. Zo hoef je dit niet zelf te doen en kun je na goedkeuring, gelijk overgaan tot facturatie.