Eerste keer inloggen

In dit artikel leggen we uit hoe je de eerste inlogt als medewerker.

In dit artikel vind je informatie over:

Hoe log ik een eerste keer in met de clevergig-app?

Belangrijk!
Voor de eerste keer inloggen in clevergig heb je een speciale code nodig. Dat is een soort pincode van 3 of 4 cijfers, die voor jou uniek is. Die code ontvang je in een e-mail van je werkgever of het uitzendbureau waarvoor je werkt. Alleen met deze code kun je een eerste keer inloggen en de app gaan gebruiken.

Geen e-mail met code gekregen?

Neem dan even contact op met je werkgever, of het uitzendbureau waarvoor je werkt.

Zo open je de clevergig-app voor het eerst op je smartphone

Let op: je moet nu de clevergig-app al hebben gedownload. Die staat dan op je smartphone, met dit icoon:

Heb je de app nog niet gedownload? Ga dan terug naar het artikel 'clevergig downloaden'.

De eerste keer inloggen in clevergig: 6 stappen

1. Ga naar de clevergig-app op je smartphone en open die: klik op het groene logo met uiltje

2. Je ziet nu een startscherm. Kies voor ‘inloggen met code’. Vul de code in die je per e-mail hebt ontvangen.

De code bestaat uit 3 of 4 tekens: vul die precies in zoals in de mail staat, ook de leestekens zoals een – (liggend) streepje.

3. Klik onderin op de knop ‘Verder

Heb je een Android-toestel? Misschien zie je deze groene knop niet meteen. Dat kan als je je toetsenbord open hebt staan. Swipe eerst even naar beneden om je toetsenbord te verbergen. Dan zie je onderin je scherm een groene knop met ‘Verder’.

4. Je krijgt nu de vraag om een nieuw, persoonlijk wachtwoord te kiezen. Vul dit in.

5. Welkom, je bent nu ingelogd in clevergig!

Let op: je hoeft eigenlijk nooit meer uit te loggen uit de clevergig-app. Telkens wanneer je de app sluit, slaat die je beschikbaarheid en rooster op. Ben je toch een keer uitgelogd? Dan gebruik je dit nieuwe, persoonlijke wachtwoord om opnieuw in te loggen. Hier lees je meer (artikel ‘tussentijds uit- en inloggen).

De speciale pincode uit de e-mail heb je dus na de eerste keer inloggen niet meer nodig!

6. Ga verder met het invullen van je profiel: zie daarvoor het volgende artikel