Er blijft een eentje staan bij mijn app?

Valt het je op dat er bij je app een '1' blijft staan? Wil je weten hoe je dit weg krijgt? Lees verder.

IMG_8714

Dan heb je waarschijnlijk in het notificatie venster van jouw telefoon meldingen open staan. Terwijl je wel clevergig al geopend hebt, en misschien denkt dat je alles wel gezien hebt. Zie hieronder welke meldingen we bedoelen (let op: dit is een iPhone, op een Android toestel zal dit er iets anders uitzien).

IMG_8715