Extra informatie opnemen in een dienst

Naast het communiceren van de basis informatie, heb je de mogelijkheid om een uitgebreidere briefing of een bijlage mee te sturen. In dit artikel leggen we uit hoe.

De basis informatie dien je verplicht op te nemen in een dienst. Denk bijvoorbeeld aan de datum, tijd en rol. Naast deze basis informatie kun je ook andere informatie opnemen.

Beschrijving en verborgen beschrijving

Klik bij het aanmaken van een dienst op details toevoegen.

Details dienst toevoegen

Vervolgens zie je twee velden:

Schermafbeelding 2019-04-17 om 12.43.52
  • Omschrijving: je hebt hier ruimte om een uitgebreidere beschrijving van de dienst op te nemen. Bijvoorbeeld wat de kandidaat kan verwachten of waar hij zich moet melden. Alles wat je hier invult, is zichtbaar voor alle kandidaten die de uitnodiging voor de dienst ontvangen.
  • Verborgen omschrijving: alles wat je hier invult, is alleen zichtbaar voor de kandidaat die uiteindelijk de dienst gaat draaien. Dus ook al heb je meerdere kandidaten uitgenodigd, alleen degene die de dienst accepteert kan deze omschrijving teruglezen in de app. Deze optie is handig indien je privacy-gevoelige informatie wilt delen.

Let op: telefoonnummers en webadressen (url's) zijn klikbaar vanuit de app. Dus als je een link of telefoonnummer opneemt in de omschrijving, dan kan een medewerker direct hierop klikken en het gesprek starten of de webpagina bezoeken.

Bijlagen toevoegen

Je kunt ook een PDF bestand uploaden en meesturen in de dienst. De kandidaten kunnen dit bestand vanuit de app openen. Handig als je bijvoorbeeld een draaiboek voor een evenement wilt meesturen.