1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Basis functies - voor een gestroomlijnde planning

Extra informatie opnemen in een dienst

Naast het communiceren van de basis informatie, heb je de mogelijkheid om een uitgebreidere briefing of een bijlage mee te sturen. In dit artikel leggen we uit hoe.

De basis informatie dien je verplicht op te nemen in een dienst. Denk bijvoorbeeld aan de datum, tijd en rol. Naast deze basis informatie kun je ook andere informatie opnemen.

Beschrijving en verborgen beschrijving

Klik bij het aanmaken van een dienst op details toevoegen.

Schermafbeelding 2021-07-05 om 13.47.43
  • Omschrijving: je hebt hier ruimte om een uitgebreidere beschrijving van de dienst op te nemen. Bijvoorbeeld wat de kandidaat kan verwachten of waar hij zich moet melden. Alles wat je hier invult, is zichtbaar voor alle kandidaten die de uitnodiging voor de dienst ontvangen.
  • Verborgen omschrijving: alles wat je hier invult, is alleen zichtbaar voor de kandidaat die uiteindelijk de dienst gaat draaien. Dus ook al heb je meerdere kandidaten uitgenodigd, alleen degene die de dienst accepteert kan deze omschrijving teruglezen in de app. Deze optie is handig indien je privacy-gevoelige informatie wilt delen.

Let op: telefoonnummers en webadressen (url's) zijn klikbaar vanuit de app. Dus als je een link of telefoonnummer opneemt in de omschrijving, dan kan een medewerker direct hierop klikken en het gesprek starten of de webpagina bezoeken.

Bijlagen toevoegen

Je kunt ook bestanden uploaden en meesturen in de dienst. De kandidaten kunnen dit bestand vanuit de app openen. Handig als je bijvoorbeeld een draaiboek voor een evenement wilt meesturen.

Bestand

Extra velden 

Tot slot kun je ook extra velden toevoegen. Bijvoorbeeld wanneer je niet genoeg ruimte hebt in de (verborgen)omschrijving. Bij deze extra velden heb je zelf de keuze of dit voor intern gebruik is, of om informatie met de medewerkers te delen. Lees hier meer over het gebruik van extra velden