1. Support Center
  2. Ik ben een flexwerker
  3. Yes ik ben opgestart! Wat kan ik nog meer met clevergig?

Hoe kan ik werken voor meerdere bureaus?

Het is per 15 augustus 2020 mogelijk om vanuit 1 app te werken voor meerdere bureaus die clevergig gebruiken. Hier lees je hoe.

Wellicht werk je op dit moment voor meerdere bureaus die clevergig gebruiken. En heb je verschillende accounts en dien je in en uit te loggen om te wisselen tussen de accounts. Of gebruik je zelfs een tweede toestel om alles goed te scheiden.

Goed nieuws: dat hoeft straks niet meer! Je kunt vanaf 15 augustus met 1 e-mailadres en dus 1 account onderdeel zijn van meerdere bureau’s die werken met clevergig.

Hoe voeg ik mijn huidige accounts samen?

Dat kun je helaas niet zelf, maar doen wij voor je. Vul daarom dit formulier in en wij gaan aan de slag. Daarin geef je aan via welke e-mailadressen je werkt voor welke bureaus. Bij vragen nemen we contact met je op.

Hoe werkt mijn beschikbaarheid en accepteren van diensten?

Beschikbaarheid

Je beschikbaarheid werkt hetzelfde als nu. Echter, je hoeft maar in 1 account op te geven wanneer je niet kunt/wilt werken. Deze beschikbaarheid geldt dan automatisch voor alle bureaus waar je voor werkt. Als je ingepland bent bij het ene bureau, dan kan het andere bureau jou op datzelfde moment niet inplannen. Zo simpel is het. En natuurlijk ziet dat andere bureau niet waar je aan de slag bent voor het eerste bureau.

Diensten ontvangen
Stel je werkt voor 2 bureaus en ontvangt van ieder een uitnodiging om een dienst te draaien. Hieronder zie je een weergave op je mobiel. In beide gevallen zie je bovenaan de dienst de naam van het bureau dat jou heeft uitgenodigd (in dit geval Bemiddelingsbureau A en B). De rest ziet er hetzelfde uit als voorheen.

Diensten van meerdere bureaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je het detailscherm van de diensten opent, dan zie je wederom de naam van het bureau staan. Let dus goed op namens welk bureau je aan de slag gaat.

Dienst bureau 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uren loggen
Ook het loggen van uren werkt hetzelfde als voorheen. En ook nu zie je de naam van het bureau boven aan de dienst staan.