1. Support Center
  2. Ik ben een flexwerker
  3. Yes ik ben opgestart! Wat kan ik nog meer met clevergig?

Hoe kan ik werken voor meerdere bureaus?

Het is per 15 augustus 2020 mogelijk om vanuit 1 app te werken voor meerdere bureaus die clevergig gebruiken. Hier lees je hoe.

Als je voor het eerst bij een tweede bureau gaat werken, dat ook clevergig gebruikt. Is het heel gemakkelijk allemaal. Het bureau nodigt jou uit, jij krijgt een melding en het is geregeld. Zo simpel kan het zijn. 

Hoe voeg ik mijn huidige accounts samen?

Heb jij nog twee clevergig accounts? Stuur ons dan een mailtje naar support@clevergig.nl. Geef ons beide adressen door en laat ons weten welke je wilt gebruiken om in te loggen.

Ga je bij een tweede bureau werken? En gebruikt dat bureau ook clevergig? Dan hoef je niets te doen. Het bureau nodigt je uit, je krijgt een melding en voor de rest hoef je niks meer te doen!

Hoe werkt mijn beschikbaarheid en accepteren van diensten?

Diensten ontvangen
Stel je werkt voor 2 bureaus en ontvangt van ieder een uitnodiging om een dienst te draaien. Hieronder zie je een weergave op je mobiel. In beide gevallen zie je bovenaan de dienst de naam en het logo van het bureau dat jou heeft uitgenodigd. De rest ziet er hetzelfde uit als voorheen.

Wanneer je het detailscherm van de diensten opent, dan zie je wederom de naam en het logo van het bureau staan. Let dus goed op namens welk bureau je aan de slag gaat.

IMG_7452

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uren loggen
Ook het loggen van uren werkt hetzelfde als voorheen. En ook nu zie je de naam van het bureau boven aan de dienst staan.

Beschikbaarheid

Je beschikbaarheid werkt hetzelfde als nu. Echter, je hoeft maar in 1 account op te geven wanneer je niet kunt/wilt werken. Deze beschikbaarheid geldt dan automatisch voor alle bureaus waar je voor werkt. Als je ingepland bent bij het ene bureau, dan kan het andere bureau jou op datzelfde moment niet inplannen. Zo simpel is het. En natuurlijk ziet dat andere bureau niet waar je aan de slag bent voor het eerste bureau.