1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Je eigen merk en huisstijl kleuren toepassen

Het is mogelijk om je eigen merk en huisstijl toe te passen in de medewerker app. Ook de kleuren in je planner omgeving en die voor opdrachtgevers verandert dan mee. Hier lees je hoe je alles instelt.

1. Open het menu 'Je eigen merk'

Dit menu vind je onder het Tandwiel icoon. Ja kan ook via deze link direct naar de pagina. Let op: deze pagina is alleen te bewerken vanuit het hoofdaccount. Mocht je dus werken met meerdere planners (interne managers), zorg dan dat je inlogt vanuit het hoofdaccount.

Schermafbeelding 2022-05-25 om 13.08.23

2. Wat kun je allemaal instellen

Op de bewuste pagina kun je de volgende zaken instellen:

• Je bedrijfslogo: dit logo is zichtbaar in elke dienst die jij uitzet
  • Je huisstijl kleuren: hiermee verander je de binnenkant van de clevergig app, voor medewerkers. Ook verandert de kleur van de menu-balk, die zowel jij als opdrachtgevers zien
  • Informatie over je bedrijf: korte beschrijving, links naar je website en social media

Al deze informatie is zichtbaar in de app voor medewerkers. Deze app wordt vanzelf bijgewerkt naar de nieuwe kleuren. Ook is er een aparte pagina zichtbaar met informatie over je bedrijf. Zo hebben ze altijd alle informatie bij de hand. Je kunt op elk gewenst moment de informatie zelf bijwerken.

Schermafbeelding 2022-05-25 om 13.10.38

Wanneer je een wijziging aanbrengt, zie je direct de aanpassing in het voorbeeldscherm van de medewerker app.