1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Kandidaten rechtstreeks in clevergig ontvangen

Laat kandidaten zich aanmelden via jouw website en direct in clevergig verschijnen, om zo jouw recruitment process te vereenvoudigen.

Onderstaande video geeft een introductie van de toepassing. Onder de video wordt het e.e.a. verder toegelicht. 

HubSpot Video

Web formulier 

Om gebruik te maken van het formulier op jouw website heb je waarschijnlijk hulp nodig van je website ontwikkelaar. We hebben namelijk een standaard HTML-code ontwikkelt welke je kunt kopiëren en plakken in jouw website. Maar door wat hulp van iemand met verstand van dit onderwerp kan de layout van het formulier passend gemaakt worden voor jouw website. Maar let op: qua inhoud moeten de velden hetzelfde blijven om correct te functioneren. 

Je vindt dit hier: https://app.clevergig.nl/nl/workers/settings 

Kandidaat naar medewerker 

Een kandidaat verschijnt in clevergig. Ofwel door aanmelding via het formulier, of omdat jij iemand hebt toegevoegd aan clevergig. Vanaf hier zijn de proces stappen aan jou. 

💡Insider tip: Gebruik eigen velden om de processtappen te duiden. Bijvoorbeeld een dropdown menu dat aangeeft waar in het sollicitatieproces iemand zich bevindt. Of een tekstveld waarin jij en je collega's notities over de kandidaat kwijt kunnen.  Hiermee maakt je de 'onboarding toepassing' nog veel completer. 

Screenshot 2023-08-15 at 10.32.05

Wanneer je uiteindelijk besluit een kandidaat uit te nodigen voor clevergig hoef je alleen nog maar op 'nodig uit' te klikken. Vanuit hier gaat het gebruikelijke aanmeld proces van start. De medewerker ontvangt een mail met code om de app te activeren. Of wanneer iemand clevergig reeds gebruikt, zal deze persoon een melding ontvangen en direct actief zijn. 

Screenshot 2023-08-15 at 10.32.29