1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Medewerker reserveren voor een dienst

Om een dienst te bevestigen, stel je de medewerker voor bij de opdrachtgever en wacht op zijn of haar akkoord. Je wil de medewerker wel alvast doorgeven dat hij de voorkeur heeft en andere medewerkers laten weten dat zij niet gekozen zijn.

Om dit te kunnen doen is het eerst en vooral belangrijk dat je diensten plant met de toepassing 'kiezen uit aanmeldingen'. Vervolgens melden medewerkers zich aan en spreken daarmee hun interesse uit. 

Jij hebt al snel een voorkeur, en stelt deze persoon voor. Het kan namelijk zo zijn dat de dienst elders al is ingevuld. Je wilt ook de personen die je niet gekozen hebt, informeren. Hieronder zie je hoe het werkt.

 

De stappen: 

  1. Je voegt een dienst toe als kiezen uit aanmeldingen 
  2. Medewerkers melden zich aan 
  3. Jij kiest wie je reserveert (je kunt evenveel medewerkers reserveren als dat je er nodig hebt voor de dienst. De gekozen medewerker ontvangt hier een melding van IMG_6986
  4. Je wilt dat de dienst niet open blijft staan voor andere medewerkers, en dat de andere aangemelde medewerkers weten dat ze niet gekozen zijn. Je klikt op Afwijzen niet gereserveerde medewerkers👇🏻Screenshot 2023-06-02 at 09.52.54
  5. Tot slot communiceer je met de opdrachtgever en keur je de gekozen medewerker goed!