Meerdere diensten tegelijk aanmaken

Vaak ontvang je als uitzend- of bemiddelingsbureau een lijst van openstaande diensten om in te vullen. In dit artikel leggen we uit hoe je in clevergig snel meerdere diensten tegelijk aanmaakt.

Er zijn verschillende manieren om meerdere diensten tegelijk aan te maken. De eerste manier is via de bulk optie, waarmee je in een keer een paar diensten tegelijk in concept aanmaakt.

Het aanmaken van diensten in bulk

In je agenda vind je rechts bovenin een het volgende icoon.

Schermafbeelding 2019-04-18 om 09.43.15

Dat brengt je in een scherm waar je tegelijkertijd meerdere diensten aanmaakt. Elke regel is een nieuwe dienst. Klik op de knop Toevoegen rechts bovenin om meer regels toe te voegen. Je ziet een aantal kolommen waar je de belangrijkste gegevens van een dienst vastlegt.

Schermafbeelding 2019-04-18 om 09.43.41

Klik op het vinkje links bovenin of van de losse diensten die je in concept wilt aanmaken. Er verschijnt dan een knop Aanmaken, waarmee je de diensten in concept aanmaakt. Daarmee publiceer je ze dus nog niet naar je kandidaten.

Schermafbeelding 2019-04-18 om 09.44.23

Vervolgens staan de betreffende diensten als concept in je agenda. En kun je ze eventueel verder bewerken, door kandidaten te kiezen of extra informatie vast te leggen. Als alles gereed is kun je de diensten publiceren.