1. Support Center
  2. Ik ben een flexwerker
  3. Yes ik ben opgestart! Wat kan ik nog meer met clevergig?

Mijn profiel publiek maken

Wil je jouw clevergig profiel delen? Met een bureau waar je solliciteert? Of een locatie waar je voor het eerst aan de slag gaat? Dat kan!

Je kunt jouw profiel openbaar maken. Dit doe je via de knop in jouw profiel in de clevergig app. Het filmpje hieronder laat kort zien hoe. Wanneer je jouw profiel openbaar hebt gemaakt, kun je een url delen met de knop rechtsboven in het scherm (nog steeds in jouw profiel).

De bureaus waarvoor jij werkt, kunnen jouw profiel ook delen wanneer je het openbaar hebt gemaakt. Bijvoorbeeld om jou voor te stellen bij een nieuwe klant of locatie. Zo wordt jij misschien wel sneller gematcht!

De stappen toegelicht

• Ga naar 'mijn profiel'
  • Wanneer jouw profiel nog niet publiek is, staat dit meteen bovenaan de pagina om aan te passen.
  • Druk op de knop onder 'Privé'
  • De knop en de bovenbalk worden groen
  • Rechts in de hoek verschijnt een deel knop, druk daarop
  • Vervolgens klik je op 'kopiëren'
  • Open de internet browser op je telefoon
  • Plak de link
  • Dit is jouw publiek profiel!

Je kunt de link ook plakken in een mail, berichtje of ergens anders. Zo deel je hem met wie jij wilt.