1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Basis functies - voor een gestroomlijnde planning

Onderweg plannen via je mobiele telefoon

We weten dat een ad hoc planning niet stil staat. Het gaat door in de avonduren en de weekenden, ook wanneer je niet achter je computer zit. Dit artikel laat zien hoe jij clevergig altijd, overal, vanaf ieder mobiel aparaat kunt bereiken.

Inhoud:

1. Waarom via een browser?
  2. Instructies
  3. Eigen app/ snelkoppeling
    1. Apple/IOS
    2. Android

Waarom via een browser?

We hebben ervoor gekozen om planner/ manager / opdrachtgever toegang vanaf een mobiel apparaat niet langer via een App vanuit de App- of Playstore te doen. Dit om ervoor te zorgen dat alle relevante functionaliteiten van clevergig altijd goed toegankelijk en up to date zijn met de computer versie.

Onderstaande video geeft een indruk hoe het eruit ziet. Maar log zeker zelf in om het te ervaren! Je surft gewoon naar app.clevergig.nl!

Instructies:

• De drie liggende streepjes linksboven in het scherm, is het icoon dat je toegang geeft tot het menu.
  • De menu-iconen zijn hetzelfde als je gewend bent
  • In de planning kun je diensten bekijken, bewerken en toevoegen. De werking hiervan is ook zoals je gewend bent.
  • Bij het aanmaken van de dienst is er een onderscheid tussen de details van de dienst, en de details van de medewerker. Je kunt met het balkje onderaan de nieuwe dienst heen en weer tussen de twee tabbladen.
  • Opdrachtgevers/ Externe managers kunnen ook op deze manier inloggen.
  • De rest wijst zich vanzelf!

Snelkoppeling

We begrijpen dat het wel prettig is om snel hier naartoe te kunnen navigeren. Iets wat gelukkig heel gemakkelijk kan. Je kunt zowel op Apple als Android telefoons zelf een appje maken van webpagina's. Hieronder laten we zien hoe dat moet:

Op Apple/ IOS toestellen:

• Ga naar de website App.clevergig.nl
  • Kies eventueel de pagina waar je iedere keer op uit wil komen. In het voorbeeld het dashboard, maar je kunt de snelkoppeling ook naar de planning maken.
  • Klik onderin je scherm op het icoontje met een pijltje naar boven Screenshot 2023-08-09 at 11.19.08
  • Klik hier nu op 'Zet op beginscherm'
  • Je app is gemaakt!

Op Android toestellen:

• Ga naar de website App.clevergig.nl
  • Kies eventueel de pagina waar je iedere keer op uit wil komen. In het voorbeeld het dashboard, maar je kunt de snelkoppeling ook naar de planning maken.
  • Klik rechtsboven op de drie puntjes.
  • Klik hier nu op 'Zet op begin scherm' (of zoals in de video: Add to Home Screen)
  • Je app is gemaakt!