Overeenkomsten templates opslaan en genereren

Met deze toepassing sla je al jouw model overeenkomsten op als een template en genereer je een gevulde overeenkomst met 1 klik!

Deze toepassing is een grote stap in het automatiseren van werkprocessen die veel tijd kosten. Je slaat jouw model overeenkomsten op in clevergig als een template, vult de velden aan die ingevuld moeten worden vanuit het systeem en genereert gemakkelijk het ingevulde document. Onderteken, opslaan en klaar is kees.

👉🏼Bekijk de video onderaan het artikel!

Screenshot 2023-09-21 at 08.26.24

Je vindt de overeenkomsten onder het 'medewerker' knopje. Hier navigeer je naar het menu met overeenkomsten.

Schermafbeelding 2023-09-15 om 11.31.35

Bovenstaand overzicht laat jouw gegenereerde documenten zien.

Schermafbeelding 2023-09-15 om 11.36.00

Onder het kopje 'Maak template', kun je templates toevoegen en bekijken.

Schermafbeelding 2023-09-15 om 11.35.12

Deze afbeelding geeft een beeld bij hoe een template toegevoegd en opgemaakt wordt.

Zoals eerder omschreven zit hier momenteel nog geen onderteken toepassing aangekoppeld. Dit zal op korte termijn geïntegreerd worden. De module kan dan met of zonder ondertekenen gebruikt worden.

Bekijk de video👇🏻

Hier zie je hoe je een template maakt + opslaat

💡Deze toepassing is aan ieder abonnement toe te voegen met een add on van €149,- per maand. Ook digitaal ondertekenen vanuit hier? Dat kan met een integratie via SignHost!

Ook zien hoe het digitaal ondertekenen werkt?

Bekijk deze video👇🏻