Welkom partner van clevergig!

Welkom! Op deze pagina vertellen we jou alles wat je moet weten: wie zijn we en hoe we onze klanten helpen. Hoe onze ideale klant er uit ziet. En natuurlijk hoe ons product werkt.

Waarom partneren met clevergig?

Wie zijn we

Wat is on-demand planning?

Welk probleem lossen we op?

Onze ideale klant

Product videos

Maak een afspraak

Communicatie materialen

Waarom partneren met clevergig?

Samen maken we elkaar sterker! Een partnership is naar ons idee zinvol wanneer het voldoet aan de volgende criteria:

• we bedienen een vergelijkbare doelgroep klanten
  • we zijn niet elkaars concurrenten
  • de klant ervaart een toegevoegde waarde door de combinatie van onze dienstverlening

Vaak is er sprake van een koppeling tussen beide systemen. Dat maakt het niet alleen eenvoudig voor de klant om gegevens uit te wisselen, maar verlaagt ook de kans op opzegging.

Wie zijn we?

Wij helpen meer dan 100 ambitieuze uitzend- en bemiddelingsbureaus harder en verder te groeien. Soepele on-demand planning en urenregistratie is het missende puzzelstuk om deze groei voor elkaar te krijgen. Maak kennis met ons team.

Wat verstaan we onder on-demand planning?

De wereld wordt in toenemende mate on demand, oftewel op aanvraag. Denk aan het bestellen van electronica (zelfde dag leveren), boodschappen en content (bijv. Netflix). Arbeid en werk gaan mee in deze ontwikkeling. Steeds meer bedrijven vragen uitzend- en bemiddelingsbureaus om snel bij te springen. Niet enkel voor het vullen van vacatures of langere plaatsingen, maar steeds vaker voor het vullen van onregelmatige diensten. Bureaus die daarop inspringen hebben te maken met on demand planning. Ze werken met een grote flexpool aan kandidaten, die diensten vullen verdeeld over meerdere opdrachtgevers én locaties.

Welk probleem lossen we op?

We helpen zowel de planners als de eigenaren van uitzend- en bemiddelingsbureaus:

• Planners: on demand planning wordt nog vaak met de hand gedaan. Vooral het matchen van kandidaten met openstaande diensten is arbeidsintensief. Er zijn veel telefoontjes en WhatsApp berichten nodig om een dienst te vullen. Als er al planning-software in gebruik is, dan biedt deze vaak enkel de mogelijkheid om de match te registreren. Niet om hem te maken. Met clevergig doe je beiden vanuit een handig systeem. En stuur je openstaande diensten via een push notificatie naar de clevergig app
  • Eigenaren: veel bureaus lopen tegen een plafond aan. Ze kunnen niet verder groeien, omdat de huidige werkwijze te traag en intensief is. De operatie loopt vast en het gebrek aan automatisering beperkt opschaling en groei van het bureau. Met clevergig faciliteren we de automatisering van een belangrijk deel van de dagelijkse operatie. Het resultaat? Onze klanten vullen in hun eerste jaar met clevergig gemiddeld 2x zoveel diensten!

Onze ideale klant

Bij clevergig zijn er drie verschillende gebruikers in het systeem:

• Planners: planners loggen in via hun browser om toegang te krijgen tot de web applicatie. We ondersteunen daarbij alle browsers en zowel Windows als Mac. Deze omgeving biedt de planner alles tools om snel met de juiste persoon een dienst te vullen. En om naderhand de gelogde uren te accorderen. Ook is er een planner app, waarmee de planner onderweg de status van diensten kan inzien, of een spoeddienst kan uitzetten
  • Opdrachtnemers (uitzendkrachten, freelancers): medewerkers loggen in via de clevergig app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS toestellen. Er is geen web app, alles loopt via push notificaties op de app. Wel zo handig. Medewerkers spelen een actieve rol in de planning: ze geven op wanneer ze wel/niet beschikbaar zijn, bevestigen diensten naar planners en kunnen eventueel vragen stellen via de app. Na afloop van een dienst loggen ze hun uren, reisafstanden en onkosten.
  • Opdrachtgevers: klanten van een uitzend- of bemiddelingsbureau kunnen ook toegang krijgen tot de clevergig omgeving van een bureau. Het bureau bepaalt zelf wie toegang krijgt tot welke opdrachtgevers en locaties. De opdrachtgever krijgt vervolgens inzicht in het rooster (wie werkt waar, wanneer), kan uren accorderen en diensten uitvragen bij het bureau.

Product videos

• Matching: de juiste kandidaat voor een open dienst

• Briefen: zorgen dat een medewerker van alle informatie is voorzien

• Logging: uren, KMs en onkosten registeren

• Rapportages: uren exporteren, of koppelen aan back office en facturatie systemen

Maak een afspraak

Wil je meer weten? Of heb je een vraag over ons partnership? Neem dan contact op met onze Partner manager Charlotte Loop.

Communicatie materialen

Bekijk hier een korte Sales presentatie over clevergig.

Hieronder kun je twee varianten van het logo downloaden:

Zie hieronder een aantal voorbeeld foto's van onze mobiele app en web applicatie.

Download hier meer product afbeeldingen.

Time_tracking-min

Time_tracking_3-min

shiftTime-offLog_hoursaccept_shift

time_tracking_with_person-min

Shifts

Time_tracking