Publiek medewerker profiel delen

Wil jij graag je opdrachtgever informeren over de medewerker die bij hem aan de slag gaat? Of is dit een vereiste voor de opdrachtgever voor alle nieuwe medewerkers?

Een publiek medewerker profiel is de oplossing! Vanuit het profiel van de medewerker in de app, kan hij aangeven of zijn profiel openbaar is, of liever niet. Wanneer hij zijn profiel openbaar maakt, kan hij vervolgens een link kopiëren en met jou delen. 

HubSpot Video

Waarom een publiek profiel?

De doeleinden van het publieke medewerker profiel zijn uiteenlopend. Zo kan een medewerker zijn eigen profiel snel doorsturen naar vrienden en familie om iets te kunnen laten zien van zijn/haar werk. Of juist om hen enthousiast te maken ook bij jouw bureau aan de slag te gaan. Door de totale diensten telling, kan de medewerker ook zijn eigen mijlpalen bijhouden. En reviews inzien. 

Hoe deel ik het publiek profiel?

Los daarvan is het ook nuttig om opdrachtgevers een beeld te kunnen geven van medewerkers die jij bij hen plaatst. De rating van de medewerker en tevens het totaal aantal gewerkte diensten (via clevergig), geven een goed beeld van wat voor vlees je in de kuip hebt. 

Screenshot 2021-10-28 at 15.39.29

 

Let op: huidige medewerkers kiezen zelf of ze het account publiek maken of niet. Vanaf een later moment draaien we dit voor nieuwe medewerkers om, zij gaan hier dan in de voorwaarden mee akkoord. Maar behouden de mogelijkheid om het publieke profiel uit te schakelen.