Rollen verwijderen

Soms komt het voor dat een bepaalde rol niet meer relevant is. Je kunt deze niet verwijderen, als deze ooit in een dienst is gebruikt. In dit artikel leggen we uit wat je wel kunt doen.

Er zijn twee mogelijke oplossingen voor dit 'probleem'. Want een opgeruimd account is wel zo prettig, toch? 

1. Heb je toevallig ook een nieuwe rol nodig? 

Wanneer je dubbel klikt op een rol, kun je de naam aanpassen. Zo is de vorige titel ook weg, en heb je meteen de nieuwe rol toegevoegd. Zo gemakkelijk kan het zijn. 

2. Moet er toch echt een rol weg gehaald worden?

Dan helpen wij je graag verder. Stuur een mail naar support@clevergig.nl met de volgende informatie:

  • Het e-mailadres waar het admin account aan gekoppeld is. 
  • De rollen die je graag wilt verwijderen. Bijvoorkeur gesplitst met ; 
    BV: Rol1; Rol2; Rol3; 
  • Tot slot, is dit de eerste keer dat we voor jou rollen verwijderen? Dit kun je nakijken door tussen de rollen te kijken of er een rol is met de naam 'Archief' of 'Archive'.
    • Als dat zo is, wil je die dan ook even doorsturen? Ons systeem is hoofdletter gevoelig. Dus we zien graag of jouw rol met hoofdletter begint of niet. 
    • Als die rol er nog niet tussen staat, wil jij deze dan aanmaken? Noem hem dus bv 'Archief' en laat ons weten hoe je hem hebt genoemd. 

Zo simpel is het! Als je ons de info meteen volledig toestuurt, kunnen we dit heel snel verwerken. Zo maak je ons blij en kunnen wij jou snel blij maken. :-)