Stap 3: Je medewerkers uitnodigen

In dit artikel leggen we uit hoe je jouw uitzendkrachten en freelancers uitnodigt om de clevergig app te gebruiken.

Na het aanmaken van je rollen en opdrachtgevers, kun je overgaan tot het uitnodigen van je medewerkers. Zij zijn natuurlijk nodig voor het invullen van je openstaande diensten.

Je medewerkers uitnodigen

Klik op het menu Werknemers met het profiel als icoon.

Werknemers uitnodigen in clevergig

Vervolgens kom je in de pagina met jouw lijst van medewerkers.

Medewerker lijst in clevergig

Je ziet hier twee tabbladen: 'Werknemers' en 'Uitgenodigd'. In het eerste tabblad staan medewerkers die de clevergig app reeds geactiveerd hebben. In het tweede tabblad de medewerkers die dit nog niet hebben gedaan. Rechts bovenin kun je met de groene knop nieuwe medewerkers toevoegen.

Dat kan met 1 medewerker tegelijk.

Schermafbeelding 2019-04-16 om 14.17.42

Of voor meerdere medewerkers.

Schermafbeelding 2019-04-16 om 14.18.01

Vul de gegevens van een of meerdere kandidaten in en klik links bovenin op het vierkante veld. Klik daarna op de knop Aanmaken.

Schermafbeelding 2019-04-16 om 14.27.56

Of via het importeren van ons Excel-sjabloon.

Schermafbeelding 2019-04-16 om 14.18.17

De voornaam, achternaam, het e-mailadres en een of meerdere rollen zijn verplichte velden. In het Excel-bestand dien je de rollen te scheiden door een komma.

Wat zien je medewerkers?

Je hebt je medewerkers geĂŻnformeerd en uitgenodigd. Wat gebeurt er dan? Wat zien zij? Je medewerkers ontvangen een email met daarin het verzoek om de clevergig app te downloaden. Mochten ze niet binnen 2 dagen de app installeren en activeren, dan sturen wij automatisch een email ter herinnering.

Schermafbeelding 2019-04-16 om 14.32.15

In deze email vinden ze onderaan ook hun persoonlijke code. Deze gebruiken ze om zich aan te melden in de clevergig app. Daarna kunnen we een wachtwoord instellen.

Inlogscherm clevergig

👉 Naar het echte werk: mijn eerste dienst aanmaken