1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Veel diensten tegelijk verwijderen

In dit artikel laten we zien hoe je in clevergig makkelijk meerdere diensten tegelijk kunt verwijderen.

Niet iedereen weet het: maar in clevergig kun je makkelijk meerdere diensten verwijderen. Wat wel goed is om te weten, dit kan alleen vanuit de lijst weergave. Die zit niet standaard in ieder abonnement. Vraag ernaar bij jouw contact persoon.

Zoals gezegd, je gaat naar de lijst weergave. Dat is het icoontje bovenin je scherm met drie streepjes. De weergave die je hier ziet lijkt een beetje op een Excel bestand. Alle diensten staan onder elkaar en je kunt zelf de kolommen bepalen.

Je ziet hier voor iedere 'regel' een vierkantje, deze kun je selecteren. Of wanneer je de bovenste selecteert, kun je in een keer de hele rij markeren. Wanneer je hierop klikt zie je de knop 'verwijderen' verschijnen. Zie hieronder👇🏻

Screenshot 2022-08-04 at 16.47.05

Heb je hier veel diensten verwijderd? Schrik niet als je ze nog even in het week overzicht ziet staan. Geef het een paar minuten en refresh tussendoor een paar keer, dan verdwijnen ze vanzelf.

Wacht ook even met het opnieuw in bulk toevoegen van een groot aantal diensten, want ook dat kan het systeem even in verwarring brengen. Dit vooral wanneer nog niet alle diensten verwijderd zijn. Om clevergig snel te houden, gebeurt dit verwijderen namelijk op de achtergrond.

Succes!😊