Verzamelfacturen

Een drie partijen model verzamelfactuur. Ofwel een bundel van in- en verkoopfacturen naar jouw klant, waarna jij medewerkers uitbetaald.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je deze factuur maakt. In de inrichting verandert er niets ten op zichten van de drie partijen model facturen zonder verzamelfactuur.

HubSpot Video

 

In sommige gevallen wordt er ook gebruik gemaakt van een verzamelfactuur richting een ZZP'er. Dat leggen we hier uit: 

HubSpot Video

De stappen:

1. Genereer een verzamelfactuur richting de opdrachtgever. Het resultaat is zowel de verzamelfactuur, als de verkoop- (marge), en inkoopfactuur. 

2. Vervolgens ga je de 'Fee factuur' genereren, het is daarbij belangrijk dat je exact dezelfde data selecteert als bij stap 1. De basis voor de fee factuur ligt altijd bij een of meerdere inkoopfacturen. Je kiest voor inkoopfactuur en kunt nu onderaan 'producten' selecteren. Vergeten hoe je producten aanmaakt? Kijk hier. 

3. Staan alle facturen met de status 'correct', in clevergig? Dan gaan we verder. Je gaat weer een factuur genereren. Je kiest weer dezelfde periode, en weer voor het drie partijen model. Nu kun je kiezen voor verzamelfactuur richting medewerker.

4. Wacht even tot hij geladen is, en daar is je factuur!