Voorkeur planoptie instellen voor jouw account.

Plan jij diensten standaard als 'Kiezen uit aanmeldingen'? Of misschien wel 'Medewerkers toewijzen'? Dan wil je deze selectie vast graag vooraf instellen. Dat kan!

Aanpassen van deze keuze kan enkel vanuit het hoofd account van clevergig. De eerste gebruiker van wie het hele clevergig account is. Vanuit dit account ga je naar 'Mijn profiel' via de ronde knop (al dan niet met profielfoto) links onderaan de menu balk. Hier kies je jouw standaard planningstype. Dit wordt meteen opgeslagen en doorgevoerd in het aanmaken van iedere nieuwe dienst, vanuit iedere plek om een nieuwe dienst aan te maken. Bekijk de stappen hieronder.

Let op: niet vanuit het dienst template. Wél vanuit de bulk diensten.