Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen zorgen! Lees hier hoe je het kan herstellen.

Wat doe ik als ik mijn wachtwoord ben vergeten voor de clevergig-app?

Heb je al een account bij de clevergig app, maar ben je je wachtwoord vergeten? Stel dan zelf een nieuw wachtwoord in. Dat regel je via de clevergig app. Doorloop de volgende stappen om je wachtwoord te herstellen:

1. Klik op de knop 'inloggen'

2. Vul je e-mailadres in en klik op het pijltje. Vervolgens verschijnt de tekst 'Wachtwoord vergeten?'. Klik daar op

3. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Open die link en kies een nieuw wachtwoord.

4. Je kunt nu inloggen in de app met je nieuwe wachtwoord en hebt toegang tot je gegevens