Welke versie van de clevergig app moet ik hebben?

Onze clevergig app werkt zowel op iOS als op Android. Goed om te weten is dat de app niet op alle typen toestellen en besturingssystemen werkt. Lees hieronder verder..

Onze clevergig app wordt in ieder geval goed ondersteunt door de toestellen en software van de afgelopen jaren. We adviseren je om na elke nieuwe software update je clevergig app te updaten naar de laatste versie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je apps automatisch te updaten.

Werkt de app nog niet? Check dan of jouw app voldoet aan deze voorwaarden:

Minimale vereisten:
iOS: iOS 9.0 of hoger is nodig
Android: 5.0 of hoger is nodig

Hier download je onze app:

Klik hier om iOS te updaten
Kik hier om Android te updaten