Welkom opdrachtgever!

Als opdrachtgever ben je een belangrijk onderdeel van clevergig. Jouw leveranciers plannen door middel van onze planningssoftware hun flexmedewerkers in voor onder andere jouw opdrachten.

Jouw leverancier heeft er voor gekozen om jou te betrekken in hun planningsproces. Voor jou natuurlijk ook prettig, want zo kun je bijvoorbeeld zelf diensten aanvragen, tussentijds checken wie waar staat ingepland en je kunt zien of er nog aanvragen openstaan. Check hieronder in de video hoe je dit allemaal kunt doen. 

 

We zetten de stappen nog even op een rij:

  1. Je logt in met je clevergig gegevens.
  2. Je kiest rechtsboven in op het icoontje Screenshot 2020-03-25 at 20.41.54 - Display 1 om een dienst toe te voegen.
  3. Vervolgens vul je alle gegevens van jouw opdracht in.
  4. Daarna klik je rechtsboven in op het icoontje  Screenshot 2020-03-25 at 20.44.27 - Display 1, jouw opdracht verschijnt nu als concept in de planning.
  5. Om kenbaar te maken aan jouw leverancier dat je een nieuwe opdracht klaar hebt staan druk je op  Screenshot 2020-03-25 at 20.46.53 - Display 1 dan wordt er een mail gestuurd naar de leverancier.
  6. De leverancier zorgt er voor dat de opdracht wordt ingevuld door de juiste medewerker. Jij kunt de status van jouw aanvragen blijven volgen in de planning. Ook zul je een mail ontvangen als er een dienst is ingevuld.