1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Een collega planner toegang geven tot clevergig

Het is mogelijk om een collega toegang te verlenen tot clevergig. Handig als je bijvoorbeeld in verschillende regio's actief bent. Of de planning van opdrachtgevers wilt verdelen. Hier lees je hoe.

Soms is het handig om collega's toegang te geven tot clevergig. Ieder met hun eigen log-in en wachtwoord. En ieder met toegang tot eigen opdrachtgevers.

Welke mogelijkheden heeft een collega planner?

Je collega planner heeft precies dezelfde rechten als jij. Hij of zij kan diensten inplannen, opdrachtgevers en medewerkers aanmaken en uren goedkeuren.

Nog even de stappen op een rij:

1. Log in bij clevergig en ga naar het menu Mijn managers, links onderin via je profiel.
  2. Klik op Mijn managers en vervolgens rechts bovenin op de knop Manager toevoegen. Er verschijnt dan een pop-up venster
  3. Vul de gegevens van de collega in en kies type manager "interne manager".
    Vervolgens selecteer je in het scroll down menu eronder welke opdrachtgevers deze collega mag beheren. Als het alle opdrachtgevers zijn, dan kies je de bovenste optie "alles selecteren"
  4. Druk op 'opslaan'. Jouw collega planner ontvangt een e-mail van ons en kan hiermee zijn/haar eigen wachtwoord instellen. Vanaf dat moment heeft jouw collega toegang tot hetzelfde clevergig account

Rechten beheer opdrachtgevers/locaties

Vanaf de managers pagina kun je een collega planner toegang geven en ontnemen voor specifieke opdrachtgevers. Klik eerst op de naam van de collega planner. Klik dan op een naam van een opdrachtgevers om deze donkergrijs te maken. Alleen deze profielen zijn zichtbaar voor je collega. Sla vervolgens je wijzigingen op.

Tevens kun je de rechten van collega's (interne managers) ook beheren vanuit het opdrachtgever profiel. Bijvoorbeeld als je een nieuwe opdrachtgever hebt toegevoegd, kun je meteen je collega's toegang verlenen. Zie hieronder👇🏻

Opdrachtgevers toegang Interne manager