Hoe verwijder ik een medewerker?

In dit artikel leggen we uit hoe je een medewerker verwijdert en inactief maakt in clevergig.

Is een medewerker niet langer werkzaam en wil je deze verwijderen uit je bestand? Dan heb je de mogelijkheid om het profiel van de kandidaat te definitief verwijderen. De historische gegevens - zoals waar heeft de medewerker gewerkt - blijven bewaard en zijn zichtbaar in rapportages. De medewerker kan nadien niet meer inloggen in de app en ziet geen gegevens meer, zoals open diensten of opdrachtgevers.

LET OP: Deze actie is niet terug te draaien. Als je een medewerker eenmaal verwijdert hebt, is deze definitief verwijderd. Je kan iemand natuurlijk altijd weer opnieuw uitnodigen om de app te downloaden.

Hoe doe ik dat?

Ga naar het profiel van de bewuste medewerker. Klik op 'Verwijderen' rechts boven in. Je wordt dan gevraagd om het woord 'VERWIJDEREN' te typen, om de actie definitief te maken.