Mijn gegevens wijzigen als medewerker

Als medewerker kun je zelf bepaalde gegevens makkelijk via de app wijzigen. Het bureau kan dit alleen voor jou doen wanneer je slechts voor 1 bureau werkt. Werk je voor meerdere bureaus? Dan moet je het zelf via de app doen.

Het wijzigen van jou gegevens is gemakkelijk via de app.

IMG_7588

Gegevens wijzigen doe je gemakkelijk door te klikken op het potlood-icoontje in de app. Zie afbeelding hierboven en het filmpje hieronder. Het icoon is niet altijd heel goed zichtbaar, maar staat in ieder kopje rechts in de hoek, zoals hierboven aangewezen.

Je kunt altijd aanpassen:

• Voornaam
  • achternaam
  • beschrijving
  • telefoonnummer
  • adres
  • in sommige gevallen: je facturatie gegevens per bureau.

Je kunt nooit zelf wijzigen:

• je e-mailadres. Dit veld is jouw unieke kenmerk in onze database, daarom kun je dit niet zomaar wijzigen. Wij kunnen dit wel voor je doen, vraag je bureau om ons te contacteren.

Lukt het toch niet? Neem contact op met het bureau waarvoor je werkt, zij kunnen onze support afdeling benaderen.

Lees je dit als planner bij een bureau? Wanneer je ons mailt, stuur aub het e-mailadres van de medewerker mee in je verzoek.