1. Support Center
  2. Ik ben een planner
  3. Wat kan ik nog meer met clevergig?

Onderweg de planning inzien?

Wist je dat we ook een app voor jou als planner hebben? In dit artikel leggen we uit hoe je deze gebruikt en wat je ermee kunt.

De clevergig app. Hij is er niet alleen voor je kandidaten, maar ook voor jou!

UPDATE: We werken momenteel aan een volledig nieuwe versie van de planner app. Een die qua functionaliteit veel beter aansluit bij de web versie voor planners. In de tussentijd blijft deze wel beschikbaar.

De planner app gebruiken

Er is geen aparte app in de Appstore, maar we herkennen jou als planner aan de hand van je inloggegevens. Download de reguliere clevergig app voor je iPhone of Android toestel. Log daarna in met e-mailadres en wachtwoord dat je ook gebruikt om in te loggen via de browser. Je komt dan in het volgende beginscherm terecht.

clevergig app voor planners

Je kunt de app gebruiken voor twee dingen:

• Inzicht in de actuele status van je diensten
  • Een nieuwe dienst aanmaken en publiceren

Status van diensten bekijken

In het beginscherm zie je een lijst van al je diensten. De kleuren zijn dezelfde zoals je die gewend bent in de agenda op je desktop of laptop. Je hebt dus in een oogopslag inzicht in de status van diensten. Ook kun je op een dienst klikken en de bijbehorende details inzien. Zoals wie reeds geaccepteerd heeft.

Een nieuwe dienst aanmaken en publiceren

Je kunt ook een dienst uitzetten vanaf je smartphone. Toegeven, het werkt niet even snel een eenvoudig als op een groot scherm, maar het is zeker mogelijk. Klik op het grote groene + teken op het beginscherm om een nieuwe dienst aan te maken.

Maak een dienst aan vanaf je smartphone

Je wordt vervolgens stap voor stap door de belangrijkste velden geleid. Pas nadat je alles hebt ingevuld, kun je de dienst publiceren.

Een dienst publiceren vanaf je telefoon