Webinars met product updates

Op deze pagina vind je een overzicht van eerdere webinars met updates over de clevergig software.

Release - oktober 2020

In dit webinar vertellen we jullie alles over twee nieuwe toepassingen:

• Een extra kalender-weergave, opgebouwd vanuit medewerkers
  • Meerdere rollen als selectiecriterium in een dienst
Webinar October 2020

Release - augustus 2020

Steeds meer medewerkers/freelancers werken voor meerdere bureaus die clevergig gebruiken. Sinds augustus kunnen zij met 1 account en e-mailadres inloggen in de app. En met 1 niveau van beschikbaarheid diensten ontvangen van de bureaus waar ze voor werken. Zo heeft een medewerker alle informatie in 1 app. Meer informatie vind je in dit webinar.

zoom_3

Opfris webinar - mei 2020

Niet iedereen heeft de laatste weken actief clevergig kunnen gebruiken. In dit webinar nemen we rustig de tijd om je stap voor stap door de product updates van de laatste weken te lopen.

Opfriswebinar

Roadmap 2e kwartaal 2020 - april 2020

In deze video geven we je een overzicht van de belangrijkste updates van het 2e kwartaal 2020.

Roadmap video

clevergig in de Zorg - april 2020

In dit webinar geven we praktische tips voor het bemiddelen en plannen van personeel in de Zorg.

Webinar voor de Zorg

Een nieuwe manier van plannen - januari 2020

In dit webinar leggen we uit hoe je een nieuw type planning kan gebruiken: kiezen uit diverse aanmeldingen.

3e manier van plannen

Een nieuwe manier van plannen - januari 2020

In dit webinar geven we je een overzicht van het nieuwe ontwerp voor het aanmaken van diensten.

Nieuw ontwerp planning