Webinars met product updates

Op deze pagina vind je een overzicht van eerdere webinars met updates over de clevergig software.

September 2022

Facturatie webinar

2022 Product Roadmap webinar - Mei 2022

In dit webinar geven we je een sneak preview van onze plannen voor dit jaar. De 3 pijlers van onze roadmap zijn:

• Diverse nieuwe toepassingen in Planning, Urenregistratie en Facturatie
  • Een stabiel, schaalbaar en veilig technisch fundament
  • Eenvoudig koppelen met andere software, relaties tussen gebruikers verstevigen

Release - Oktober 2021

Vernieuwde urenregistratie

Eindelijk is het zo ver! De update waardoor de urenregistratie verandert. Vanaf nu kun je er gebruik van maken. Alles is slimmer, beter en uitgebreider.

Zo kun je ORTs verrijken met opdrachtgevers, rollen en eigen velden en zelfs uurtarieven. Ook kun je zelf typen diensten aanmaken (bijvoorbeeld slaap- en standby diensten!) en worden kilometers automatisch berekend (niet langer narekenen!).

In het webinar vertellen we er alles over!

Release - Juni 2021

In dit webinar ligt de focus op herhaal diensten, of zoals ze we het ook noemen, terugkerende diensten. We laten zien hoe dit in zijn werk gaat, en ook wat de uitzonderingen en kleine regels zijn.

Zo kun je voor een terugkerende dienst die als een geheel wordt geaccepteerd, wijzigingen over medewerkers niet maken zoals je gewend bent. Natuurlijk blijven andere wijzigingen mogelijk (bv: tijd, omschrijving, extra velden, locatie) en kun je kiezen of dat voor de hele serie of de individuele dienst geldt.

Release - januari/februari 2021

In dit webinar vertellen we over de nieuwe rapportages. Die beter te importeren zijn in partner systemen voor bijvoorbeeld facturatie. Maar ook kun je rapportages vooraf beter filteren.  Verder komt er voorbij:

• Medewerker profielen verrijken met extra velden - in bulk
  • Meer keuze in vooraf ingestelde pauzes
  • Medewerker agenda synchroniseren in desktop agenda.

Release - oktober 2020

In dit webinar vertellen we jullie alles over twee nieuwe toepassingen:

• Een extra kalender-weergave, opgebouwd vanuit medewerkers
  • Meerdere rollen als selectiecriterium in een dienst

Release - augustus 2020

Steeds meer medewerkers/freelancers werken voor meerdere bureaus die clevergig gebruiken. Sinds augustus kunnen zij met 1 account en e-mailadres inloggen in de app. En met 1 niveau van beschikbaarheid diensten ontvangen van de bureaus waar ze voor werken. Zo heeft een medewerker alle informatie in 1 app. Meer informatie vind je in dit webinar.

Opfris webinar - mei 2020

Niet iedereen heeft de laatste weken actief clevergig kunnen gebruiken. In dit webinar nemen we rustig de tijd om je stap voor stap door de product updates van de laatste weken te lopen.

Roadmap 2e kwartaal 2020 - april 2020

In deze video geven we je een overzicht van de belangrijkste updates van het 2e kwartaal 2020.

clevergig in de Zorg - april 2020

In dit webinar geven we praktische tips voor het bemiddelen en plannen van personeel in de Zorg.

Een nieuwe manier van plannen - januari 2020

In dit webinar leggen we uit hoe je een nieuw type planning kan gebruiken: kiezen uit diverse aanmeldingen.

Een nieuwe manier van plannen - januari 2020

In dit webinar geven we je een overzicht van het nieuwe ontwerp voor het aanmaken van diensten.