1. Support Center
  2. Product updates πŸ’»

What's new 2021

Lees alles over onze nieuwste product releases, verbeteringen en bug fixes.

Inhoudsopgave

2021 

Oktober 

Juli

Juni

April

Maart

Februari

Januari

 

Oktober 

Vernieuwde urenregistratie 

Eindelijk is het zo ver! De update waardoor de urenregistratie verandert. Vanaf nu kun je er gebruik van maken. Alles is slimmer, beter en uitgebreider. 

Zo kun je ORTs verrijken met opdrachtgevers, rollen en eigen velden en zelfs uurtarieven. Ook kun je zelf typen diensten aanmaken (bijvoorbeeld slaap- en standby diensten!) en worden kilometers automatisch berekend (niet langer narekenen!). 

In het webinar vertellen we er alles over! 

HubSpot Video

Juli 

Filter en sorteer opdrachtgevers en werknemers

1. Je kunt nu voor zowel opdrachtgevers als werknemers, filteren op rollen en eventueel eigen toegevoegde velden/filters. Natuurlijk kun je ook nog steeds zoeken op naam. 

Deze filters kun je ook opslaan, zoals je gewend bent. Als er een bepaalde combinatie aan filters is die jij regelmatig gebruikt, sla hem op en navigeer er makkelijk naartoe via 'Opgeslagen filters'. 

2. Verder kun je opdrachtgevers en werknemers nu ook sorteren op naam. Alfabetisch van A-Z of Z-A, of op volgorde van meest recent toegevoegd. 

filteren en sorteren

Juni

Herhalende diensten

Plan jij werknemers op een klus voor een langere periode? Vanaf nu leg je dit gemakkelijk vast in clevergig. Verandert er toch iets? Dat is geen probleem! Benieuwd naar meer info? Bekijk dit artikel. 

Uren per dag goedkeuren 

Vanaf nu kun je voor een selectie aan medewerkers uren voor één dag accorderen. Dat scheelt weer een paar klikken. 

HubSpot Video

Push melding voor niet gekozen werknemers bij 'Kiezen uit aanmeldingen'

Een veel gevraagd iets. Een push melding naar medewerkers die zich hebben aangemeld op een dienst, maar vervolgens niet toegewezen. Eerder kregen zij geen automatisch signaal dat ze niet gekozen waren. Nu wel! 

April 

Voeg meerdere bijlagen toe

Wederom een veel aangevraagde functionaliteit. Waar je voorheen enkel pdf-bestanden kon toevoegen, kun je daar nu ook veel andere soorten bestanden kwijt. Denk aan: jpg-, docx-, png-bestanden. 

Je kunt deze toevoegen aan werknemers, diensten en opdrachtgevers. In combinatie met extra velden kun je zo alle belangrijke informatie over werknemers vastleggen in clevergig! Maar dat is niet alles. Ook werknemers kunnen nu meerdere afbeeldingen uploaden bij het loggen van zijn/haar uren. We kregen signalen dat 1 afbeelding niet voldoende is, dat aantal is dus ook verhoogt! 

Er komen nog een paar leuke nieuwe toepassingen aan, daarover vertellen we snel meer!πŸš€  

Nu ook snel opdrachtgever profielen verrijken 

Eerder was het al mogelijk om werknemer profielen door middel van een export/import te verrijken. Dat kan nu ook voor opdrachtgever profielen! Dus wil jij extra informatie vastleggen in de profielen van opdrachtgevers? Voor jouw eigen informatie, of juist om de werknemers goed te briefen over een bepaalde locatie? Dat kun je nu makkelijk in bulk doen. 

Schermafbeelding 2021-04-28 om 10.35.53

Bekijk dit artikel om te zien hoe het werkt. 

Maart 

Verjaardagen van werknemers toevoegen

Het is nu mogelijk om de geboortedatum van een werknemer toe te voegen aan zijn profiel. Dan ontvang je een notificatie op de dag dat diegene jarig is. Zo vergeet je nooit meer een verjaardag. Dit was een van de meest gevraagde toepassingen op ons feedback bord

Externe manager kan ook 'Kiezen uit aanmeldingen'

Voorheen was het zo dat een externe manager enkel een dienst kon aanvragen als 'Wie het eerst komt, het eerst maalt'. Dat is nu verleden tijd, zo kunnen jullie onderling afstemmen hoe een dienst uitgezet wordt. 

Februari

Snel medewerker profielen verrijken

Het is nu mogelijk om makkelijk en snel medewerker profielen te verrijken door middel van een import. In dit artikel wordt hier alles over toegelicht. 

Vernieuwde rapportages 

Een andere belangrijke wijziging deze maand zijn de vernieuwde rapportages. Omdat dit voor klanten die met andere systemen voor facturatie werken een belangrijke toevoeging kan zijn, hebben we hierover een webinar gegeven. Of juist voor klanten die dit nog niet gebruiken of kennen.

πŸ“½De webinar herbekijken om ook alles te leren over de vernieuwde rapportages? Dat doe je hier.  Verder bespreken we ook de andere nieuwigheden uit januari en februari 2021. 

Januari

Het nieuwe jaar zijn wij gestart met twee belangrijke aanpassingen. Meer mogelijkheden in pauzes en vernieuwde, uitgebreidere rapportages. 

Pauze

Voorheen was de keuze voor vooraf geplande pauzes beperkt tot 15 of 30 minuten. Een verniewing maakt het mogelijk om vooraf pauzes te selecteren tot een uur, met tussensprongen van 5 minuten. Deze pauze wordt vooraf ingepland en zichtbaar voor de medewerker. Tijdens het loggen van zijn uren is de pauze er direct afgehaald. De medewerker kan dan alsnog achteraf wijzigen wanneer zijn/haar pauze afwijkt, zoals dat voorheen ook kon.  Zie hieronder hoe het eruit ziet!

Pauze-1

Rapportages

Ook rapportages hebben een upgrade gehad. Vanaf nu is het mogelijk om gedetailleerder te bepalen welke informatie je wilt downloaden. Denk bijvoorbeeld aan een rapport met alleen de gevulde diensten, of alleen goedgekeurde diensten. Het veld 'status gelogde uren' of 'status medewerker' maakt dit mogelijk. 

Filteren in een Excel-sheet zal hierdoor niet meer nodig zijn. Meer info over rapporten vind je hier

Vernieuwde rapportage